pühapäev, 29. september 2013

Mustika-kräsupea kook

Leiutasin uutlaadi kräsupeakoogiga sarnase koogi, mis tuli välja väga maitsev :)

Vaja läheb:
  • 2 pakki Vilma juubeli tordipulbrit
  • 1 suur pakk hapukoort
  • 1 pakk kohupiima (vaniljemaitseline)
  • 1 karp külmutatud kultuurmustikaid
  • suhkrut
  • 1 väike pakk vahukoort
  • 1 suur tahvel shokolaadi (pähklitega)
Valmistamine:
 Küpseta tordipulbrist kaks tordipõhja (ruudu kujulised). Üks lõika pooleks ja aseta põhjad kõrvuti. Teine lõika kuubikuteks. Sega kokku hapukoor, kohupiim ja suhkur. Lisa osa segust (veerand) koogipõhjadele, seejärel lisa osa tordipõhja kuubikud (pool), nende peale jälle hapukoore-kohupiima segu ning pool karpi mustikaid.

Seejärel lisa ülejäänud kuubikud, ülejäänud hapukoore-kohupiima segu ja pool karpi mustikaid.
Sulata veevannil shokolaad ja lisa sellele pakk vahukoort, sega. Kalla segu koogile, lase shokolaadil jahtuda ning aseta külmkappi vähemalt 1 tunniks.
Nüüd kutsu külalised ja üllata neid maitsva koogi ning sooja teega! :)


Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar